Kategorier
kontor

Lediga kontor i Askim-Frölunda-Högsbo

Askim-Frölunda-Högsbo omfattar primärområdena Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen och Tofta. Västra Frölunda är en knytpunkt gällande handel, service och kommunikationer för statsdelarna i väster.


Här finns bland annat Frölunda Torg, Göteborgs näst största köpcentrum, och samtidigt närhet till både hav och naturområden.

Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och här arbetar ca 15 000 personer. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt, och kännetecknas av en ganska bergig terräng. Bebyggelsen är mest koncentrerad till kustområdet, och utgörs till övervägande del av villor. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Om du letar efter nya lokaler till ditt företag kan du enkelt hitta ett stort urval moderna lediga kontorslokaler i Askim-Frölunda-Högsbo området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *