Moderna kontorslokaler på Sven Hultins Gata 9C i Göteborg

Allmän information om kontorslokaler:

Platsens namn:Chalmers Teknikpark
Stadsdelsnämndsområden:Centrum
Primärområden:Johanneberg
Adress:Sven Hultins Gata 9C
Postnummer:412 88
Yta:10 – 30 m²
Personer:1 – 2
Pris:Från 1750 kr/månad
Faciliteter:Access 24/7
Parkering
WIFI / Internet
Förråd
Mötesrum
Matsalsfaciliteter
Kokvrå
Kontorets Faciliteter
Luftkonditionering
Städservice
Säkerhet
Reception
Tillgänglighet
Handikappanpassat

Göteborgs hjärta pulserar med kreativitet och entreprenörsanda. Är du en frilansare eller startup som letar efter den perfekta platsen att låta dina idéer gro? Då kan Sven Hultins Gata 60305 vara din matchning. Här hittar du moderna, funktionella kontorslokaler designade för att stimulera produktivitet och samarbete i en ljus och välkomnande atmosfär.

Läget som inspirerar: Sven Hultins Gata 60305 ligger mitt i smeten av Göteborgs pulserande centrum, med gångavstånd till både shoppingstråk och kulturella hotspots. Du har stadens puls i ryggen, samtidigt som lokalerna erbjuder en lugn och fokuserad arbetsmiljö. Perfekt för dig som behöver inspirationen från stadens energi men värdesätter en oas för koncentration.

Lokaler för alla behov: Kontorshotellet erbjuder flexibla lösningar för både enmansföretag och växande team. Här finns ljusa och luftiga kontorsrum på 30 kvadratmeter som passar perfekt för en eller två personer. Behöver du mer utrymme? Kombinera flera rum för att skapa en kreativ hub för ditt team. Oavsett storlek har alla lokaler tillgång till höghastighetstjänster, ergonomiska möbler och generösa fönster som släpper in dagsljuset.

Mer än bara ett kontor: Sven Hultins Gata 60305 är mer än bara en adress, det är en gemenskap. Förutom de individuella kontorsrummen finns gemensamma utrymmen designade för att främja interaktion och samarbete. Här kan du mingla med andra frilansare och startups, utbyta idéer, och bygga värdefulla kontakter. Njut av en kaffe i det mysiga loungen, ta en paus i den grönskande innergården, eller boka konferensrummet för inspirerande möten.

Flexibilitet för din framtid: Kontorshotellet erbjuder flexibla medlemskap som anpassas efter dina behov. Välj mellan korttidshyra för snabba projekt eller längre kontrakt för att skapa en stabil bas för ditt företag. Oavsett din situation slipper du bindningar av långa hyreskontrakt och kan enkelt anpassa ditt kontorsutrymme i takt med att ditt företag växer.

En hållbar arbetsplats: På Sven Hultins Gata 60305 värderar man hållbarhet. Byggnaden är miljöcertifierad och utrustad med smarta energilösningar för att minimera miljöpåverkan. Dessutom finns cykelparkering och goda möjligheter till kollektivtrafik. Välj ett kontor som inte bara är bra för din kreativitet, utan även för planeten.

Investera i din framtid: Att hitta rätt kontorslokaler är en investering i ditt företags framtid. Sven Hultins Gata 60305 erbjuder en inspirerande miljö, flexibla lösningar, och en gemenskap av likasinnade individer. Det är platsen där dina idéer kan ta form och ditt företag kan blomstra. Boka en visning idag och upptäck själv potentialen i detta moderna kontorshotell i hjärtat av Göteborg.

Sammanfattning:

  • Moderna och funktionella kontorslokaler på 30 kvadratmeter i centrala Göteborg.
  • Flexibla medlemskap för att anpassa sig till dina behov.
  • Gemensamma utrymmen för samarbete och socialt umgänge.
  • Hållbar arbetsplats med miljöfokus.
  • Perfekt för frilansare, startups och små företag.